top of page

 Vanaf 16 december maximaal twee personen per flight.

 De baan is open  voor leden en hun gasten maar alleen na reservering van een starttijd.

Welkom bij Golfclub 't Jagerspaadje in Hilversum.

Heading 6

Golfclub 't Jagerspaadje is lid van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en heeft de C-status. De golfclub is in 1981 opgericht en was destijds gelegen aan 't Jagerspaadje, waar de naam vervolgens aan is ontleend.

 

Golfclub 't Jagerspaadje is een besloten ledenclub, telt maximaal 400 leden en is een van de voordeligste golfverenigingen in de regio. Zij biedt haar leden een gevarieerd programma aan activiteiten. Het hele jaar door worden wedstrijden georganiseerd zowel op weekdagen als tijdens het weekend en voor alle categorieën spelers van beginners tot gevorderden. Wedstrijden dienen ook om de onderlinge band tussen de leden te versterken. Naast leden zijn alleen

geïntroduceerde bezoekers welkom. Zij spelen met een lid en betalen een greenfee van € 17,50 (dagkaart).

 

De golfbaan grenst aan de parkbossen van de historische 's-Gravelandse Buitenplaatsen in het prachtige Corversbos met een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Het is een 9-holes baan met drie Par-4 en zes Par-3 holes met een totale lengte van 2785 meter. De baan is qualifying voor het verkrijgen van de EGA handicap en goedgekeurd door de NGF voor het afnemen van examens.

 

Gedurende het hele jaar kan op vrijwel alle dagen worden gegolfd.

 

Meer weten over het nieuwe Handicapsysteem ?

Kijk dan op deze link !  

bottom of page