top of page

Wie kan het je leren?

20171211221216Bob Steinbacher 1.jpg

Mijn naam is Bob Steinbacher, Master Teaching Professional geboren in 1965 en samen met mijn vrouw en drie dochters woonachtig in Vinkeveen. Plezier in het spelen vind ik belangrijk en een goede techniek verhoogt het speelplezier. Ik vind het belangrijk dat je zelf inzicht krijgt in hoe je speelt en hoe je je spel verder kunt verbeteren. Dit doe ik door je een goede basistechniek aan te leren. Zodra je een goede basistechniek hebt kunnen we vandaar uit verder bouwen om je spel niveau te verbeteren en daarmee je handicap te verlagen. Tevens leer ik je hoe je blessure vrij kunt golfen. In 2003 na het afronden van mijn opleiding tot Golfleraar ben ik begonnen met lesgeven op de Amsterdam Old course. Sinds enige jaren geef ik met veel plezier op donderdagmiddag les op 't Jagerspaadje. 

Daarnaast geef ik ook les op een aantal ander golfbanen. In 2007 heb ik mijn Master gehaald en heb mij gespecialiseerd in de biomechanica van de Golf swing onder leiding van Jeffrey Mann en Arno Hovius. Biomechanica is bewegingsleer en geeft je inzicht in hoe je lichaam beweegt in een golfswing zodat je blessures kunt voorkomen tijdens het spelen. Trainingen/stages heb ik gevolgd bij: 

 - Jamie Edwards, Mentalcoach van Lee Westwood, Darren Clarke en Paul McGinley 

 - John Woof, Founder of the John Woof Golf Academy, PGA Golfing Professional, Host Sport 1 Golf Channel 

 - Phil Allen, swingcoach van Joost Luiten. 

 - Thomas T. Wartelle, Director of Instruction for the WGTF

 - Arno Hovius, Sport Biomechanica 

 - Jeffrey Mann, Sport Biomechanica /kinesiologie expert 

 - NGF jeugdcoach 

Op dinsdag- en donderdagmiddag geeft Bob Steinbacher les op 't Jagerspaadje. Inschrijven voor zijn lessen doet u via stb.golf@gmail.com of via de online agenda   https://BobSteinbacher.proagenda.com/?location=Jagerspaadje  .

Bob is telefonisch bereikbaar op: 06 - 423 145 60 .


Let op : Nieuwe leden kunnen in het jaar dat zij (proef)lid zijn geworden eenmalig profiteren van een kennismaking-aanbod:

3 lessen van 30 minuten voor maar € 45,=. Aanmelden kan op bovengenoemde manieren.  

bottom of page